Tel: 067-733-633 (Viber, Telegram)

Politica de confidențialitate

1. www.vava.md păstrează caracterul confidenţial al informaţiei oferite de către utilizator la accesarea şi completarea formularului electronic de comandă.

2. Datele cu caracter personal sunt utilizate numai în scopul desfășurării activității noastre în relație cu dumneavoastră: rezervare, vânzare, înregistrarea comenzii, transport, livrare, garanție sau service, activitate a de întreținere a relațiilor cu clienții.

3. În timpul utilizării site-ului clientul acceptă implicit şi necondiţionat politicile de confidenţialitate stabilite, iar noi ne rezervăm dreptul de a le actualiza în orice moment, fără vreo notificare prealabilă. Modificările efectuate sunt aplicabile din momentul publicării acestora pe site.

4. Colectarea, înregistrarea, organizarea, modificarea, stocarea, precizarea, excluderea, consultarea, acordarea accesului, utilizarea, transmiterea, difuzarea, blocarea sau distrugerea datelor cu caracter personal se face în strictă conformitate cu legislaţia în vigoare a Republicii Moldova.

Închide
Închide
Acasă
Meniu
Produse
Filtru
Închide

Coșul meu

Coșul este gol!

Continuă cumpărăturile